Afro Dance
Hiphop
Breakdance
Personal Training
Yoga
Rollerskate
Capoeira
Bellydance
Cheerleading
Zumba

Beweegactiviteiten

Lichaamsbeweging is belangrijk! So lets have some fun!

To Be entertainment verzorgd o.a. meer dan 17 jaar naschoolse beweegactiviteiten voor het primaire en voortgezet onderwijs. Dit doen wij voor de gemeente Amsterdam afdeling Sportstimulering.

Wij zouden graag een samenwerking met nieuwe organisaties aan willen gaan om meer mensen kennis te laten maken met deze geweldige manier van bewegen. Dit kan voor allerlei doeleinde bestemd zijn. De beweegactiviteiten kunnen in verschillende blokken worden gegeven. Alles gaat in overleg en wordt op maat geleverd. Ook dragen wij zorg aan doorstromingstrajecten waar mogelijk.

Uit huidige cijfers blijkt dat er steeds meer jongeren (maar ook ouderen) depressief zijn en hierdoor in problemen komen. Zo zorgt beweging voor sociale cohesie en het optimaliseert het zelfvertrouwen, men wordt flexibeler, men wordt meer ontspannen, men heeft minder kans op depressie en men wordt socialer.

Met bewegen in de vorm van dans, ben je sportief bezig, maar op een creatieve manier. Volgens een Brits onderzoek neemt ons geluksgevoel met 9,3 procent toe wanneer wij b.v. dansen. Lichamelijke inspanning stimuleert groei en aanleg van nieuwe verbindingen in je brein. Je wordt bovendien motorisch gestimuleerd, omdat je nieuwe bewegingspatronen aanleert. Het geluksgevoel dat dansen oproept zorgt er daarnaast voor dat je wat je leert, ook beter opslaat.

Bewegen is goed voor:

  • Sociale cohesie
  • Depressie
  • Conditie
  • Gezonde leefstijl
  • Overgewicht
  • Zelfvertrouwen
  • Motoriek|

Beweegactiviteiten die wij aanbieden zijn: afro dance, buikdansen, Breakdance, capoeira, Yoga, rollerskate dance, zumba, streetdance/hip hop, cheerleading en Personal training voor small groups. Wij bedienen alle leeftijden en hebben goede samenwerkingen met vele andere sporten die wij nog niet hebben benoemd.

LETS MAKE IT HAPPEN!

Contact Us

To Be Entertainment
k.v.k: 33.269.690
Amsterdam
06 19 616 989
info@tobeentertainment.com